Artikelen

Mededeling Corona Virus: Geen afspraken op kantoor

Ook wij als kantoor volgen de richtlijnen van de RIVM. Vandaar dat we proberen op dit moment de klantbezoeken hier op kantoor zo beperkt mogelijk te houden om zo het risico te minimaliseren.  Dus mocht u de komende weken/maanden een afspraak gepland hebben hierop kantoor, kan het zijn dat wij contact met u op nemen om deze afspraak te verzetten of u te verzoeken gegevens digitaal of per post aan te leveren. U mag natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen om uw afspraak te verzetten. Op dit moment worden er geen afspraken ingepland. Mocht u toch graag een afspraak willen op kantoor, bekijken we wat de mogelijkheden zijn om dit alsnog te bewerkstellen.  Hartelijk dank voor de medewerking!

De laatste loodjes

Het jaar 2019 nadert zijn einde. Naast de gebruikelijke goede wensen voor 2020 kan ik u op de valreep toch nog enkele goede berichten meedelen.

Service berichten Intermediair

Heeft u mogelijk als klant van ons kantoor afgelopen week onderstaande brieven ontvangen 'Aanvraag activeren machtigingsregistratie Serviceberichten Aanslag door uw intermediair'?

Bitcoins behoren tot Box 3-vermogen

De waarde van Bitcoins en andere virtuele data dienen worden aangegeven in Box 3 van uw belastingaangifte. Deze betaalmiddelen worden dan aangegeven onder de 'overige bezittingen'.