Nederlandse Belastingaangifte 2017

Vanaf vandaag is ons aangifteprogramma online en kunnen we uw Nederlandse aangiftes 2017 verzorgen. 

Vorige week zijn de eerste aangiftebrieven vanuit de belastingdienst verstuurd. Omdat u klant bent bij ons kantoor en wij gebruik maken van een eigen aangifte programma kunt u bij ons nu al terecht voor uw Nederlandse aangifte 2017. Tevens vragen wij dan ook altijd uitstel aan voor onze klanten. Dit betekent bij aangifteplicht, dat u voor inkomstenjaar 2017 tijd heeft tot 1 mei 2019 om aangifte te doen. Wel geeft de belastingdienst aan wanneer u voor 1 april aangifte doet, u voor 1 juli bericht ontvangt. 

Bent u bewindvoerder, mentor of curator van een client woonachtig in een zorginstelling, dan dient u vanaf dit jaar alle gegevens voor de aangifte zelf aan te leveren. Een zorginstelling kan namelijk niet als tussenpersoon fungeren, vanwege de privacywetgeving is dit niet meer mogelijk. 

U kunt telefonisch, per email of via de online-agenda een afspraak maken bij een van onze collega's. Wenst u de gegevens aan te leveren per post of email, kan dit uiteraard ook. De gegevens mogen dan gestuurd worden naar onze dossierbeheerder via db@petervanlimpt.nl

Via bijgevoegde link vindt u de benodigdheden voor de aangifte 2017 terug:  

Benodigdheden voor het invullen van uw Nederlandse aangifte 2017